Zitmeubels, speciaal voor senioren

Otium Care is een zitmeubelmerk gericht op de steeds grotere groep senioren in onze samenleving. De meubels combineren een eigentijds design met extra zitcomfort. Crea-Decor (Convents Group) verdeelt de zetelcollectie sinds begin 2016.

De relaxzetels van Otium Care zijn speciaal ontwikkeld voor de ouderenzorg en zijn aangepast aan de leeftijd en behoeften van hun gebruikers. Het gamma werd ontwikkeld in samenspraak met eindgebruikers en zorgverleners, waardoor huiselijkheid, een uitstekend zitcomfort en gebruiksgemak beide groepen een troef zijn. Elk model is beschikbaar in meerdere uitvoeringen – vast, mechanisch en elektrisch verstelbaar – en kan worden uitgerust met diverse accessoires zoals wielen, duwbeugel, eettablet en een leeslamp.  Naast een ruime keuze in afmetingen kunnen de zetels van Otium Care ook op maat worden vervaardigd. “Met deze collectie willen zowel Crea-Decor als de Belgische fabrikant van het gamma beantwoorden aan de groeiende vraag naar gepersonaliseerde relaxzetels ontwikkeld voor de steeds groter wordende groep senioren in onze samenleving,” zegt Leen Franck, salesverantwoordelijke van Crea-Decor.

 

Crea–Decor is een dynamisch team met een jarenlange ervaring in de meubelsector. Dankzij die ruime ervaring en in combinatie met het uitgebreid productengamma, kan het bedrijf voor elk dossier het geschikte meubilair aanbieden. “Wij werken met algemeen gerenommeerde topmerken gespecialiseerd in de projectmarkt en willen onze klanten kennis laten maken met de recentste tendensen in de meubelsector. Daarom kozen we ook voor Otium Care”, zegt Leen Franck.