Convents Products

Convents Products
Uw interieur, onze passie
Uw wensen, onze drijfveer

Convents Products is een toonaangevende interieurbouwer en maatwerkspecialist, die zich in hoofdzaak op de professionele markt richt. We maken er een erezaak van om hoogwaardige, eigentijdse en innovatieve oplossingen te realiseren.

Onze kracht zit in de uitvoering: secuur, goed georganiseerd en binnen een strakke planning. Gesterkt door 65 jaar ervaring staat Convents Products garant voor kwaliteitsvolle interieurs op maat. Naarmate de complexiteit van het project toeneemt, groeit ook het belang van een degelijke coördinatie. Professionele projectleiders coördineren en begeleiden onze projecten.

Wat de gezondheidssector betreft, telt ons klantenportfolio heel wat woonzorgcentra, dagcentra, psychiatrische instellingen en ziekenhuizen. Belangrijk hiervoor is een gezonde balans tussen ergonomie, functionaliteit en esthetiek. Nergens meer dan in de gezondheidssector moet het interieur een heilzame invloed hebben op de mens.

Recente referenties zijn onder andere WZC Bloesemhof in Borgloon, Animacare Haut-Ittre, WZC De Maasmeander in Maasmechelen, serviceresidentie Bocasa in Heusden-Zolder, WZC De Maaspoorte Maaseik en WZC St.-Elisabeth in Eeklo.

Onze gegevens
Laakstraat 53 - B-3582 Koersel
+32 (0)11 42 46 80
+32 (0)11 45 81 00
Infopunt architecten
+32 (0)11 42 46 80 | sales@conventsgroup.com