Signburo

Signburo verzorgt totaalconcepten in architecturale bewegwijzering en visuele communicatie.

Mensen vlot van A naar B begeleiden en tegelijk hun gevoel van zekerheid versterken is onze specialisatie. Signburo is reeds jaren een ervaren en betrouwbare partner voor bewegwijzeringsprojecten in de gezondheidszorg. Specifieke kennis om complexe bewegwijzeringsdossiers (zoals in ziekenhuizen) tot een goed einde te brengen is onze grote troef. Onze oplossingen zijn steeds op maat van de klant met respect voor hun eigenheid en identiteit. Daarnaast doen ook regelmatig woonzorgcentra een beroep op ons voor het uitwerken en realiseren van een gepersonaliseerde signalisatie, vaak met originele grafische accenten.

We zijn zeer ervaren in het uitvoeren van wayfindingstudies en helpen u bij zowel statische bewegwijzering (binnen- en buitensignalisatie), dynamische bewegwijzering (digital signage, touchscreentoepassingen, vergaderzalenbeheer, …) als grafische toepassingen (folies op wanden/glas/vloeren/….) en zelfs maatwerk. Onze klanten zijn dan ook organisaties/instellingen die net dat tikkeltje meer verwachten. Ze wensen een ervaren partner die meedenkt en assisteert doorheen een heel traject zowel op korte als lange termijn.

Op onze website vindt u zowel meer info over onze werkwijze als de producten en systemen die we gebruiken. Bovendien tonen we u ook heel wat voorbeelden en referenties ter inspiratie.

Onze gegevens
Kempische Kaai 71 / bus 1 - 3500 HASSELT
+32 (0)11 42 10 84
+32 (0)11 42 44 84