Forbo flooring

Forbo Flooring is marktleider in vloerbedekkingen en is een toonaangevend bedrijf in duurzame vloeren voor uiteenlopende interieurs. Al meer dan een eeuw maken wij designvloeren van topkwaliteit en zijn wij specialist in duurzame vloerbedekkingen. Met ons complete productaanbod aan milieuvriendelijke linoleumvloeren, projectvinylvloeren, Flotex gevlokte vloeren, Coral schoonloopsystemen, tapijttegels en naaldvilt vindt u een geschikte vloer voor elke ruimte.

We zijn de duurzaamste aanbieder in vlakke vloeren, waarvan Forbo Marmoleum de meest veelzijdige natuurlijke vloerbedekking is. Al decennialang presteert Marmoleum optimaal in drukke en veeleisende omgevingen, zoals zorgcentra en ziekenhuizen. Marmoleum van Forbo beantwoordt perfect aan uw esthetische en functionele vereisten.

Bovendien zijn Marmoleum vloeren bacteriostatisch. Onze hoogwaardige projectvinyl collecties en het Flotex gevlokte vloeren assortiment bieden oa. oplossingen voor operatiekamers, laboratoria en natte ruimtes.

Al deze collecties en de collecties Coral schoonloopsystemen en tapijttegels kan u ontdekken op onze website www.forbo-flooring.be.

Onze gegevens
't Hofveld - 1702 Groot-Bijgaarden.
+32 (0)2 464 10 11
+32 (0)2 464 10 11